Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Dışarı güzel açılmasındaki umumi fakatç lacerem insanların canlarını kurtarma telaşıdır. Yangın takkadak dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini emanet havliyle yangın bapsından autarı atarak sili ortam ittihaz gayretleri, dışarı sahih oluşturulan acil çıkış bapları ile zahmetsiz ve muhtemel olmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakarak bileğaksiyonmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamirat kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunduğu avantajlara bağlamlı olarak yeni kapı montaj projeniz dâhilin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Fakat bapların ne tarafa rast açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem bile yönetmelikle yaraşıklı şekilde imalat ve montaj fail firmalar açısından en yaşamsal sorulardan biridir.

Bu nedenle daha şiddetli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında dulda esenlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın merdivenleri gestaltlırken genişliği konutlarda 80cm, topluma açık bünyelarda 120cm, mualla katlı daire binalarında 90cm yaygınliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den az olmamalıdır.

Sertifika ya da sınav raporu değerlendirmelerinizde EI değeri namına E gösterilmediğine özen ediniz.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en büyük kazanımı duman sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine müşkül olan ivedi hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha eksiksiz kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşır cevaz olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir marifet gerektirir. Her ne kadar Yangın Merdiveni Kapısı standartlara ve sertifikasyona elverişli olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki uygulayım özelliklere münasip, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili sevap uygulanarak montajlanmalıdır. 

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı keşik otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olabilir.

Report this wiki page